Être avec : une histoire du Créahm - Boulangé, Luc; Servais, Amandine (Liège : Créahm Région wallonne, 2020)
In 1979 richtte Luc Boulangé het Créahm op met de bedoeling mensen met een mentale handicap de kans te geven zich te uiten via allerlei kanalen: muziek, dans, kunst, ... Het Trinkhall Museum maakt deel uit van dit project en toont ons de creaties die gemaakt worden in de ateliers. Wij maken in dit boekje niet alleen kennis met de werken van deze mensen maar krijgen ook een uitgebreide uitleg bij de geschiedenis van het Créahm.