Perdre avec : de la première image à l'énigme irrésolue - Strivay, Lucienne (Bruxelles : Créahm Région Wallonne, 2020)
Dit boekje toont ons de gezichten uit de collectie van het Trinkhall museum. Voor alle duidelijkheid: niet de gezichten van de artiesten maar wel degelijk de portretten gemaakt door de artiesten.