LUCA School of Arts. Campus Sint-Lucas Gent. Opleiding Beeldende Kunsten. Jaarverslag 2017-2018. - Terkessidis, Ilona (Brussel : Ilona Terkissidis, 2018)
Een goed gedocumenteerde voorstelling van de Opleiding Beeldende Kunsten van de campus Sint-Lucas Gent. Alle mogelijke disciplines komen aan bod en we krijgen een fraai overzicht van de verschillende activiteiten: museumbezoeken, uitwerken van opdrachten, jury-beoordelingen, ...