La crâne rouge - Doublebob; Claude, Nicole (Vielsalm : La S Grand Atelier, 2012)
Een zoveelste uitgave van La S Grand Atelier, het project in Vielsalm waarbij mensen met een verstandelijke handicap hun gevoelens kwijt kunnen in kunstwerken. Doublebob en Nicole Claude lieten zich gaan in deze tekeningen waarbij we natuurlijk veel tekeningen te zien krijgen van hoofden zoals de titel al laat vermoeden.