Jongerenbrochure Museum Dr. Guislain. - Stockman, René, 1954- (Gent : René Stockman)
Brochure voor jongeren waarin ze kennis maken met de geschiedenis van de psychiatrie en het Museum Dr. Guislain. In deze brochure enkele pakkende gedichten waarin jongeren hun trauma neerpennen.