Kunst maken met Jef : een kunst(kleur)boek met uitneembare pagina's - van Boekel, Wis; Cloostermans, Jef; Beckx, Karolien (Sint-Katelijne-Waver : Studio Borgerstein, 2018)
Het opzet van dit boek is heel simpel: mensen mogen vrij de tekeningen inkleuren die kunstenaar en verzamelaar Jef Cloostermans heeft gemaakt. Jef deelt zijn werken graag. Zijn werk is heel spontaan: jonge dieren, vogels, vissen, kinderen, verliefde mensen en familiemomenten weten hem te bekoren. Deze uitgave is er eentje van Studio Borgerstein, een atelier waar mensen met een beperking hun artistieke talenten kwijt kunnen.