Een bloeiende vriendschap : brieven over de tuin en andere levenszaken - Chatto, Beth, 1923-2018; Lloyd, Christopher, 1921-2006; van Dijk, Hanneke, 1943-; van Dijk, Marijke (Haarlem : Gottmer, 1999)
Correspondentie van twee Engelse tuineigenaren over hun voor het publiek opgestelde tuin en de bezoekers, dagelijkse beslommeringen, vreugden en ergernissen, reizen en bezoeken aan andere tuinen, en met tuinadviezen