Another place, my life. - Vossen, Esther (Den Dolder : Het Vijfde Seizoen, 2016)
Folder bij de tentoonstelling "Another place, my life" van Het Vijfde Seizoen. We maken kennis met werk dat recentelijk ontstond tijdens de residenties van verschillende kunstenaars in Den Dolder. Naast een grondplan van de tentoonstelling zijn er geen illustraties te zien in deze folder, maar we maken alvast op een beknopte manier kennis met het verblijf van verschillende kunstenaars in de instelling, hun visie en het daaruit ontsproten werk. Komen aan bod: "Transmission" van Lado Darakhvelidze, "Aan de rand van het bos" en "22 producten van de dagbesteding" van Anne Daems, "Earthing works" van Voebe de Gruyter, "Reisgids Den Dolder/Sterrenkaarten" van Jantine Wijnja, "Noem me Ismaël" van Doris Denekamp en Geert van Mil en "Homestead of dilution", "Het Vijfde Seizoen diary" en "Dilution in Den Dolder" van Domenico Mangano en Marieke van Rooy.