Het failliet van de seksualiteit en de winst van de pervert - Van Nevel, Tom (Gent : Psychiatrisch Centrum Dr. Guislain, 1991)
Psycholoog en gewetensbezwaarde Tom Van Nevel heeft deze tekst neergepend tijdens zijn stage in het Psychiatrisch Centrum Dr. Guislain. De auteur belicht de psychoanalyse over 'seksualiteit' en vervolgens de psychoanalyse over 'perversie'. Voornaamste bron van informatie voor dit werk zijn Freud en Lacan.