L'Heure Atelier. - L'Heure Atelier (Schaarbeek : L'Heure Atelier)
Een uitgebreide kennismaking met "L'Heure Atelier", een Schaarbeeks atelier dat mensen met een verstandelijke handicap de kans biedt hun talent kwijt te kunnen in artistiek werk: de nodige contactgegevens, een overzicht van de tentoonstellingen die al plaats grepen, een staalkaart van de getoonde werken, ...