Institution as medium. Curating as institutional critique? Part 1. (S.l. : Concurating.org, 2011)
Een gratis verdeelde, niet-commerciële, elektronische publicatie die ons een woordje uitleg geeft bij de rol van musea en andere instellingen als actoren in het cultuurbehoud.