Psychiatrie in het verzorgingshuis : indicatiestelling voor verzorgingshuiszorg voor ouderen met een psychiatrische achtergrond - Depla, Marja (Maria Francisca Iganatia Anna), 1957-; De Lange, Jacomine, 1951-; Mos, Marry, 1969- (Utrecht : Nederlands centrum Geestelijke volksgezondheid, 1995)
Een heel diepgaand werk over de plaats van ouderen met een psychiatrische achtergrond in het verzorgingshuis: kunnen deze mensen opgevangen worden, wat zijn hun behoeften en wat kunnen we doen voor hen, in hoeverre zijn hun wensen gerechtvaardigd, welke verschillende groepen bestaan er allemaal en welke zorgen vragen ze precies, ...? Een heel speciale groep binnen de bewoners van een bejaardenhuis die de nodige aandacht vraagt ... en verdient.