Westerse normen in de geestelijke gezondheidszorg - Kortmann, Frank, 1942-; Kempen, Harry J. G., 1937-2000; Procee, Hendrik, 1946- (Baarn : Ambo, 1993)
In de geestelijke gezondheidszorg ontmoet men steeds meer cliënten die in een andere culturele traditie leven dan die van de hulpverlener: deze laatste botst wel eens op onverwachte grenzen aan kennis, kunde en inlevingsvermogen. Hamvraag van dit boek: "Welke invloed oefent de westerse cultuur uit op de geestelijke gezondheidszorg?