Salvation project : films, drawings, memories - Morris, Wendy, 1960- (Leuven : Kadoc, 2013)
Kunstenares Weny Morris heeft Zuid-Afrikaanse roots. Op het moment dat de tentoonstelling "Salvation project" doorging verbleef ze in België. Morris dacht na over haar afkomst ... en haar geloof, en vertelt het verhaal van haar voorouders die het evangelie gingen preken in Zuid-Afrika. Wendy is niet-gelovig ... maar de geschiedenis van haar voorouders maakt dat ze terug wil keren naar Zuid-Afrika ... en na wil denken over haar toekomst: geloven ... of niet is de vraag.