Stef Vanstiphout (1931-1995) : dertig jaar tekenplezier - Huygens, Frank, 1966- (Leuven : Kadoc, 2021)
Stef Vanstiphout was een heel getalenteerd cartoonist die o.a. zijn brood verdiende bij de uitgeverijen Dupuis en Standaard Uitgeverij en die ook aan de bak kwam als illustrator van kinderboeken. Jammer genoeg sloeg in 1981 dementie toe wat maakte dat het grote publiek niet langer kon genieten van zijn grote talent.
Keywords: Vanstiphout, Stef, -- 1931-1995.