Leo Meurrens : Leuvens graficus - Ceunen, Marika, 1965- (Leuven : Kadoc, 2017)
Leo Meurrens was naast tekenaar-illustrator ook schilder-beeldhouwer maar kwam vooral aan de bak als illustrator en ontwerper van covers bij o.a. de uitgeverij Averbode en het Davidsfonds. In deze kleine catalogus ook menig voorbeeld van affiches die Meurrens ontwierp.
Keywords: Meurrens, Leo, -- 1905-1966.