Het kleine geluk : woorden die goed kunnen doen - Snyders, Jos (Jozef Adriaan Albert Maria), 1926- (Averbode : Averbode, 1998)
De Jezuïet Jos Snyders, die werkzaam was in Rwanda en de universitaire parochie van Leuven, schreef dit kleine boekje. Troostende woorden kunnen veel helpen wanneer iemand diep in de put zit. Dit boekje vindt zijn inspiratie duidelijk in de bijbel en de christelijke leer: hoofdstukken als "gelukkig is de mens volgens de psalmen" en "gelukkige mensen in het Evangelie volgens Lucas" spreken boekdelen en maken dat de boodschap van dit boekje christelijk geïnspireerd is.