Chercher l'or du temps : surréalisme art brut art naturel art magique - Boulanger, Christophe, 1964-; Delot, Sébastien, 1975-; Faupin, Savine, 1964-; Lacourt, Jeanne-Bathilde (Gent : Snoeck, 2022)
Catalogus uitgegeven ter gelegenheid van de gelijkname tentoonstelling Prachtig werk, heel mooi geïllustreerd, hoogstaande literaire bijdragen, ... Een must have voor iedereen die de outsiderkunst een plaatsje gunt in zijn/haar bibliotheek. O.a werk van Max Ernst, Fernand Léger, Adolf Wölfli, ... Textiel, tekeningen, schilderijen, sculpturen, collages, ...