Lehrbuch der psychologischen Diagnostik - Meili, Richard, 1900-1991 (Bern : Huber, 1955)
Dr. Richard Meili, professor aan de universiteit van Bern, schreef dit heel uitvoerige leerboek over de pscyhodiagnostiek. Na de inleiding besteedt Meili aandacht aan de verschillende psychische eigenschappen en hun onderzoek, de technieken om de testresultaten af te lezen en de manier waarop je al die resultaten moet samenvatten in een deskundig oordeel.