Psychologische typen - Jung, Carl Gustav, 1875-1961; Limburg, Rob ('s-Gravenhage : Servire, 1953)
De klassieker van Jung waarin hij de verschillen aankaart tussen introverte en extraverte mannen en vrouwen.