Meester van de onderwereld : Jung en de twintigste eeuw - Wilson, Colin, 1931-2013; Vinkenoog, Simon, 1928-2009 (Amsterdam : Bres, 1985)
In deze biografie mengt Wilson de ideeën van Jung met diens leven tot een mix die de niet-gespecialiseerde lezer(es) op weg moet helpen.
Keywords: Jung, Carl Gustav, -- 1875-1961.