Aion : Beiträge zur Symbolik des selbst - Jung, Carl Gustav, 1875-1961 (Olten : Walter-Verlag, 1980)
Één van de laatste werken van Jung, waarin hij vertelt over de band tussen alchemie en psychologie en tot de slotsom komt dat Christus symbool staat voor het ik.