Recovery pathways : day-to-day life of women with a drug use history - Van Steenberghe, Tijs; De Maeyer, Jessica, 1981-; Vanderplasschen, Wouter, 1974- (Gent : Owl Press, 2021)
Hoe vind je je weg terug in de maatschappij na intens druggebruik? Hoe beïnvloedt dat je relatie met vrienden en familie? Waarom slagen zovelen wel in die terugkeer en sommigen niet? En waarom hebben vrouwen mentaal meer last bij zo een terugkeer naar de maatschappij? In dit boek het verhaal van 8 vrouwen, voorzien van foto's die symbool staan voor de gevoelens en ideeën die deze dames vertellen.