Plangedrag : ik kan niet verder! - Speth, Leo; Van den Hoven, Mariëlla (Lochem : De Tijdstroom, 1977)
Zuster Mariëlla van den Hoven en broeder Leo Speth zijn sterk betrokken bij de ontwikkeling van gehandicapte kinderen en reiken in dit boek oefeningen, spelletjes en soortgelijke dingen aan die groepsleid(st)ers en leerkrachten moet helpen bij het opzetten van een soort stappenplan voor het lesgeven aan hersenbeschadigde kinderen.