Intermenselijk : problemen van het menszijn : een nieuwe tendens in de psychologie - Rogers, Carl R. (Carl Ransom), 1902-1987; Ferguson, Margaretha, 1920-1992; Gendlin, Eugene T., 1926-2017; Stevens, Barry, 1902-1985 (Den Haag : Bakker, 1973)
We worden te veel geleefd, houden veel te veel rekening met de anderen: wat voelt, denkt, doet de andere ??? Dit boek moet ons helpen om onszelf terug te vinden en onszelf te zijn, ons niet te veel te laten leven door anderen.
Keywords: Psychoanalyse -- Handboeken en inleidingen