Atlas der deskriptiven Anatomie des Menschen : 2. Splanchnologia, Apparatus digestorius, Apparatus respiratorius, Apparatus urogenitalis, Angiologia I (cor) (die sog. Eingeweide d. Menschen einschliesslich d. Herzens) - Sobotta, Johannes, 1869-1945; Becher, Hellmut, 1896-1976 (München : Urban & Schwarzenberg, 1958)
Een heel mooi uitgegeven encyclopedie over het menselijk lichaam, met een schat aan mooie platen. In dit tweede deel van de encyclopedie maken we kennis met de spijsverteringsorganen, de ademhaling en de urinewegen.