Inleiding gerontologie en geriatrie - Eulderink, Frits, 1934- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 1993)
1. Inleiding 2. De leer van de veroudering 3. Oud en oud: de geriatrische patiënt is anders 4. De lappendeken van de ouderenzorg: geriatrisch netwerk en voorzieningen voor de oudere patiënt 5. Het bewegen: gaan, staan en doen wat men wil 6. Zintuigen en communicatie 7. Gerontopsychiatrische stoornissen 8. Orgaanaandoeningen, infecties en kanker 9. Preventie: hoe blijft een mens gezond? 10. Sociale wetten en de oudere
Keywords: Geriatrie; Gerontologie