Cleft palate and speech. - Morley, Muriel E. (Muriel Elizabeth), 1899-1993 (Edinburgh : Livingstone, 1954)
Een heel interessant en mooi geïllustreerd werk over de band tussen een gespleten gehemelte en de spraak. Voor chirurgen, logopedisten, ...
Keywords: Cleft palate