Stuttering : prepared for the American Speech & Hearing Association by Charles Van Riper & Wendell Johnson. - Johnson, Wendell, 1906-1965; Van Riper, Charles, 1905-1994 (Chicago : The National Society for Crippled Children & Adults, 1954)
Wat is stotteren precies, hoe ontstaat en ontwikkelt het zich verder, hoe help je het stotterende kind, hoe help je de stotterende volwassene, ...