Advanced course in hypnosis for physicians and dentists. - Fleischer, N. (New-York : International Seminar for Medical and Dental Hypnosis)
Een cursus rond het gebruik van hypnose om patiënten te verdoven, geschreven door N. Fleischer, hoofd van het International Seminar for Medical and Dental Hypnosis. Een heel pak handgeschreven nota's maken eveneens deel uit van deze uitgave en een handgeschreven boodschap op het titelblad meldt dat de cursus overzichtelijk is maar minder wetenschappelijk dan het werk van een zekere Udolf (?) dat veel beter is, een opmerking die we voor rekening van de auteur laten.