Baby- en kindergebaren : eerste woordenboekje - Heyninck, Filip; Zeviar, Lissa (Weesp : Gebarenstem, 2019)
Met gebarentaal kun je vanaf zes maanden communiceren met je baby. En als je kind al wel kan praten stimuleert het de taalontwikkeling. Het zorgt voor een rijkere communicatie en vermindert ergernis