CI en de toekomst van dovencultuur : alles wat u zou moeten weten over CI - Hiddinga, Anja, 1953-; Bijlsma, Aukje (Amsterdam : Woord en gebaar, 2006)
Teksten van de lezingen op het congres "CI en de toekomst van Dovencultuur" die Stichting Woord & Gebaar organiseerde in 2006 aangevuld met een selectie artikelen over het onderwerp
Publ. n.a.v. het CI-congres gehouden op 24 juni 2006
Keywords: Doofheid