Hilletje - Spoor-van der Eerden, A. (Arnhem : Aquazz, 2021)
In 1884 wordt een doofstom meisje, dat als kind van de duivel wordt gezien, naar een doveninstituut gestuurd; in het heden vindt een vrouw stoffelijke resten op het terrein van dit instituut