Niet horen niet zien niet zwijgen - de Ruiter, Joyce (Velden : GrowingStories, 2020)
Ervaringsverhaal van een vrouw (geboren in 1984) met het Usher-syndroom, waardoor ze rond haar veertigste doof en blind zal zijn