Ongehoord : over kleine interacties wanneer woorden niet vanzelfsprekend zijn - Van Goidsenhoven, Leni (Berchem : EPO, 2021)
Beschrijving van interacties met mensen die letterlijk en figuurlijk moeite hebben met spreken en talige communicatie.
In de titel is 'on' doorgestreepd.
Uitgave bij de tentoonstelling 'Ongehoord' in het Museum Dr. Guislain, Gent.
Met literatuuropgave.
Keywords: Beeldende kunst; Gehandicapten