Beschouwingen over crimineele psychologie - Feber, G. H. A. (Gustaaf Hendrik Alexander), 1900-1982 (Zwolle : Tjeenk Willink, 1934)
Een heel uitgebreid werk over de criminele psychologie waarbij bijvoorveeld de classificaties van Heymans, Jung, Kretschmer, Häberlin en Klages aan bod komen.