Manie - Pitteman, Patrick, 1959- (S.l. : Eigen uitgave)
Patrick Pitteman raakt in deze eigen uitgave zijn ei kwijt in grafisch werk en Franse/Nederlandse teksten, zijn frustraties, zijn ideeën over macht, het systeem, normen en waarden, ...