The Cuban Connection. - Berkhout, Anna (Rotterdam : Galerie Atelier Herenplaats, 2023)
In 2012 Richtte de Cubaanse kunstenaar Samuel Riera een onafhankelijke kunststudio op, genaamd Riera Studio. Outsiderkunstenaars krijgen via deze studio de kans hun werk tentoon te stellen en in dialoog te gaan met de buitenwereld. Galerie Atelier Herenplaats stelde werk uit deze studio tentoon in 2023.