Annuaire de la santé publique et des institutions sanitaires. - Association Belge des Hôpitaux (Bruxelles : Association Belge des Hôpitaux)
Een heel uitgebreid jaarboek waarin werkelijk alles aan bod komt: vermeld wordt bijvoorbeeld waar je de verschillende diensten van het Ministerie van Openbare Gezondheid vindt, maar je krijgt dus ook info over het Belgische Rode Kruis, de verschillende gezondheidsinstellingen, de gespecialiseerde artsen, de apothekers, de verschillende labo's en leveranciers, de medische bladen en er wordt ook gekeken naar het buitenland (Luxemburg, Belgisch Kongo, Nederland). Als laatste tabel krijg je een overzicht van alle medische fabrikanten en andere instellingen en personen die reclame geplaatst hebben in dit jaarboek.