Les peuples du grand Nord : arts et civilisation de Sibérie - Gorbatcheva, Valentina; Federova, Marina; Le Berre-Semenov, Marine (New York : Parkstone Press, 2000)
Een mooie kennismaking met de natuur en de volkeren van Siberië: de toendra, de taïga, de jagers, de rendiervolkeren, hun manier van leven, hun cultuur en geloof, de sjamanen, ...