Handboek voor waarzeggers - King, Francis X., 1934-1994 (Alphen aan den Rijn : Atrium, 1989)
Een beknopte kennismaking met de verschillende methoden van waarzeggerij: kaartlezen, tarot, kristalkijken, handlezen, het werpen van runen, de I-Tjing, getallensymboliek, Westerse astrologie, Chinese astrologie, ...