Het dossier John Thomas Perceval - Perceval, John Thomas, 1803-1876; Bateson, Gregory, 1904-1980; Brand, Ed (Edmond Johannes Paul), 1955-; Vlaanderen, H. A.; van der Ploeg, G. J., 1952- (Amsterdam : Candide & Wrede Veldt, 2002)
Autobiografisch verslag van een negentiende-eeuwse patiënt met een psychose met godsdienstwaanzin, voorzien van psychiatrisch commentaar