Original plants of pai-tsao-tea - Qiu, Nianyong (Taichung : Hong xiang chu ban she, 1991)
Pai-tsao-tsa is een oude populaire drank die gemaakt wordt uit verschillende wilde en gecultiveerde planten. In dit boek maken we kennis met 100 planten uit deze oude Chinese traditie.
Includes bibliographical references (p. 129-130) and index.
Table of contents and nomenclature also in Latin.
Keywords: Herbal teas; Herbs