The catalogue of Min Tong concentrated Chinese medicine. - Mintong Pharmaceutical Cooperation (Taichung : Mintong Pharmaceutical Cooperation)
Een uitgebreide catalogus van planten en bloemen die gebruikt worden in de traditionele Chinese geneeskunde.