Near death in the mountains : true stories of disaster and survival - Kuhne, Cecil C., III, 1952- (New York : Vintage Books, 2008)
Een bundel verhalen van alpinisten die vertellen over hun avonturen in de bergen, waarbij ze soms heel dicht bij de dood stonden.
"A Vintage departures original"--T.p. verso.
Keywords: Mountaineering accidents