Gathering evidence : a memoir - Bernhard, Thomas, 1931-1989; Janeway, Carol Brown, 1944-2015; McLintock, David, 1930-2003 (New York : Vintage Books, 2010)
De Oostenrijkse auteur Thomas Bernhard wordt gezien als een van de grootste literatoren van zijn tijd. In deze pocket een bundeling van enkele van zijn werken in Engelse vertaling.