Over zekerheid - Wittgenstein, Ludwig, 1889-1951; Terwee, Sybe; Von Wright, G. H. (Georg Henrik), 1916-2003 (Meppel : Boom, 1977)
De laatste maanden voor zijn dood heeft Wittgenstein gevuld met het maken van notities begrippen als weten, twijfelen, zekerheid en waarheid. Deze notities zijn bij elkaar gebundeld in deze uitgave.