Het proces : roman - Kafka, Franz, 1883-1924; Brod, Max, 1884-1968 (Amsterdam : Querido, 1983)
De gekende roman van Franz Kafka: Jozef K. wordt gearresteerd ... en veroordeeld ... en hij weet niet waarom.