Jack Kerouac : king of the beats : a portrait - Miles, Barry, 1943- (London : Virgin Books Ltd, 2002)
The beat generation, Allen Ginsberg, William S. Burroughs en Jack Kerouac. Elke boekenliefhebber kent deze legendarische namen. Een mooi biografisch portret van Jack Kerouac, de man die vooral gekend is voor zijn boek "On the road".
Keywords: Kerouac, Jack -- 1922-1969.