Near death on the high seas : true stories of disaster and survival - Kuhne, Cecil, 1952- (New York : Vintage Books, 2008)
Een bundeling van verhalen waarin verschillende mensen vertellen hoe hard de zee kan zijn voor mensen die zich aan een zeetocht wagen.